Меню
Меню

Връщане и замяна

Замяна:

Не подлежат на заменят бельо,чорапи,бански и бижута по хигиени причини.

Продуктът който сте избрали за замяна, трябва да е на същата стойност или по-висока. Ако сумата е по-висока, ще ви се начисли разликата в наложения платеж. След като получим продукта, който искате да замените и се уверим в неговата цялост, ние ще Ви изпратим желаният от вас артикул за замяна.

Куриерските разходи се поемат от Клиента. В случаите, когато замяната се налага поради грешка или вина на kamerans.bg (изпратен е грешен продукт, изпратен е грешен размер и др.) куриерските разходи са за сметка на ПРОДАВАЧА.

Как да заменим даден артикул:

Заявката за замяна с друг артикул, се извършва чрез изпращане на имейл в свободен текст, на адрес kamerans.bg , в който се посочват:

- Номер на поръчка, по която желаете да направите замяна

- Артикулен номер  на продукта, който желаете да замените

- Причината за замяна

- Новият артикул, който желаете да получите в замяна

След като изпратите заявката си, моля изпратете артикула, който искате да замените на адрес гр.София,ул. „Йордан Бакалов-Стубел“ 31, 1404 кв. Манастирски ливади за СЕЛЕКТЕД БРАНДС ЕООД /SELECTED BRANDS EOOD, телефон: +359 89 337 5586.

В случаите на заявена "Замяна" , ще изпратим новия артикул към вас, до 5 работни дни от датата на получаване на върнатия артикул от търговеца.

Ако изпратеният артикул не отговаря на условията за замяна той се изпраща обратно до адреса на клиента за негова сметка.

В случай на грешка от страна на kamerans.bg, куриерските такси за доставка се поемат от ПРОДАВАЧА.

Връщане-лесно и удобно!

Закупените стоки от онлайн магазин kamerans.bg подлежат на връщане или замяна (само при установен дефект) в рамките на 14 дни, считано от момента на получаване на поръчката.

Изключения правят продукти:

-бельо

-чорапи

-бански

-бижута

Тези продукти не подлежат на връщане и замяна по хигиенни причини!

Начини на връщане:

Имате право на връщане само при основателна причина

Заявката за връщане на артикул, се извършва чрез изпращане на имейл в свободен текст, на адрес [email protected] , в който се посочват:

- Номер на поръчка, по която желаете да направите връщане

- Артикулен номер  на продукта, който желаете да върнете

Банкова сметка (IBAN) и име на титуляра, по която да възстановим дължима сума.

 

След като изпратите заявката си, моля изпратете артикула, който искате да върнете с попълнена Стокова разписка на адрес гр.София, ул. „Йордан Бакалов-Стубел“ 31, 1404 кв. Манастирски ливади за СЕЛЕКТЕД БРАНДС ЕООД /SELECTED BRANDS EOOD, телефон: +359 89 337 5586.

В случаите на заявено "Връщане" , ще възстановим дължимата сума, по банков път, в рамките на 14 дни от датата на получаване на върнатите стоки от търговеца.

Ако изпратеният артикул не отговаря на условията за връщане той се изпраща обратно до адреса на клиента за негова сметка.

В случай на грешка от страна на kamerans.bg, куриерските такси за доставка се поемат от ПРОДАВАЧА.

 

При какъвто и да е проблем, Ви молим да се свържете с нас на телефон: +359 89 337 5586 и ние ще направим всичко възможно за да удовлетворим очакванията Ви и разрешим случая, ако има такъв.

 

Продуктът не трябва да е носен, изцапан, пран и да не е нарушена неговата цялост, включително етикетът и оригиналната опаковка. Трябва да е в приличен търговски вид и без странични миризми като цигари, парфюм или други козметични продукти. Ако изпратеният артикул не отговаря на условията за връщане или замяна, той се изпраща обратно до адреса на клиента за негова сметка.

Условията за връщане важат за онлайн поръчки!

Всяка поръчка се изпраща с преглед и тест! (връщане за сметка на клиента)

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки