Меню
Меню

Методи на плащане

Начини на плащане:

Плащане чрез пощенски паричен превод:

СЕЛЕКТЕД БРАНДС ползва услугите на лицензирани куриерски фирми извършващи разплащания с наложен платеж чрез пощенски парични преводи (ППП). В тази връзка към издадения от нас документ (стокова разписка или фактура) придружаващ стоката, ние не прилагаме касова бележка от ФУ. Събраните суми от куриерските фирми постъпват по банковата сметка на нашата фирма.

За извършеното плащане от клиента, куриерската фирма издава разписка за пощенски паричен превод на стойността на дължимата сума. Тази разписка е признат от закона документ, който ни освобождава от издаването на касов бон. 

Следва клиентът да приложи издадената разписка от куриерската служба към издаденият от нас документ (фактура) за да може да го осчетоводи


Плащане чрез наложен платеж:
Чрез наложен платеж при получаване чрез Спиди.

Плащането за стоките следва да бъде направено при доставянето на пратката. В случай на отказ, връщането се извършва чрез банков превод. За тази цел ние се нуждаем от информация за вашата банкова сметка, която може да бъде предоставена лесно и сигурно, на вашия потребителски акаунт. Ние запазваме правото си да издадем ваучер в размер на стойността на върнатите стоки, в случай, че не предоставите информация за банкова сметка след повторно запитване от наша страна.

Плащане чрез карта

Вие извършвате плащането на момента при процеса на поръчване като попълвате данните на своята карта. В момента на изпращането, от вашата карта ще бъде изтеглена фактическата сума, като се вземе предвид прилагането на отстъпки или ваучери, ако има такива.

Плащане  по банков път:
Поръчката се плаща чрез банков превод:

СЕЛЕКТЕД БРАНДС ЕООД/SELECTED BRANDS EOOD
IBAN: BG95PRCB92301046647211
BIC: PRCBBGSF

 Всички цени на стоки в сайта са в български лева, включват ДДС .

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки